Rak dojke - lečenje na prirodan način


Rak dojke je veoma često zloćudno oboljenje koje se najčešće javlja kod žena. Uopšteno gledano ovo oboljenje je takođe i jedno od najčešćih oboljenja koje se javlja kod žena. Prema nekim statistikama došlo se do podatka da tokom života gotovo svaka sedma žena ima problem sa ovom vrstom bolesti. S obzirom da danas imamo velika znanja iz oblasti prirodne medicine ovaj problem možemo uspešno da lečimo i izlečimo bez obzira na stadijum u kome se bolest nalazi.
KLASIFIKACIJA KANCERA DOJKE
Prema klasičnoj medicini kancer dojke može da se klasifikuje u dve osnovne grupe na osnovu mikroskopske građe. Prva grupa je ona koju nazivamo „karcinom dojke in situ“ i u nju spadaju one promene i abnormalni rast ćelija koji se odvijaju u mlečnim kanalićima; Ovakvi tumori prema istraživanjima klasične medicine ne mogu da metastaziraju u okolna tkiva i ne mogu da pređu u okolne organe, ali često se dešava da oni sami prerastu u drugu grupu invazivnog kancera koji itekako može da metastazira.
Drugu grupu čini kao što smo već spomenuli invazivna vrsta kancera dojke, koji može da se širi iz mlečnih kanalića u okolno tkivo dojke. Osim toga ćelije invazivnog kancera mogu da se otkače od svog epicentra i putem krvi i limfe odu u neki drugi deo tela i na taj način stvore nove probleme. Mesta na kojima se uglavnom javljaju metastaze ove vrste kancera su limfni čvorovi pazuha i sredogruđa, pluća, jetra, kosti i mozak.
UZROK RAKA DOJKE
Uzrok kancera dojke u javnim krugovima se najčešće vodi kao nepoznat, ali takođe postoje i spekulacije da se radi o virusima, genetici, zračenjima i slično. Međutim, osnovni uzrok bolesti se zaobilazi u širokom luku. Zašto? Zato što kada bi široke narodne mase znale za uzrok kancera dojke, mnoge žene bi se lečile bez hemoterapije, citostatika, zračenja, a to nije mnogo interesantno, niti korisno za globalne monopoliste na polju „zdravstvene zaštite“.
Iz toga razloga znamo da ovaj članak neće izaći u „Novostima“, niti u „Blicu“, „Politici“ ili biti objavljen kao udarna vest na nekoj od lokalnih ili regionalnih televizija… Jer bi onda veliki broj žena pohrlio da se leči sa onim metodama i lekovima od kojih „nema puno koristi“ – sokovima, toplom i hladnom vodom, lekovitim biljem, oblogama, masažama, vežbama… Ako vam ovo nije najjasnije, postavićemo vam samo jedno pitanje: Da li ste znali da je beli luk koji možete da uberete u vašoj bašti i koji vas ne košta ništa, predstavlja jedan od najjačih antikacerogena u prirodi? Naravno, sintetički antikacerogeni ne mogu da se ravnaju sa ovim moćnim oružjem prirode i predstavljaju „lek“ koji je daleko manje efikasan u suzbijanju kancera, alii i daleko štetniji po organizam, jer imaju sijaset kontraindikacija za razliku od biljčice iz vaše bašte – belog luka.
Greške prilikom lečenja prirodnim putem i kompromitacija prirodne medicine
Najčešća greška koju žene prave prilikom lečenja kancera jeste upotreba određene metode (lekovita biljka, hidroterapija i sl..) pojedinačno u sprezi sa daljim upražnjavanjem već postojećih loših životnih navika. Dakle šta se dešava – obolela radi samo jednu od metoda prirodnog lečenja, npr uzima lekovito bilje ili radi hidroterapiju, a sa druge strane nastavlja sa lošim životnim navikama (cigarete, stres..). Ukoliko obolela osoba radi na sebi ovako delimično rezultati prirodnog lečenja, ne da će izostati, nego je vrlo verovatno da se situacija i pogorša.
Primer: Ukoliko radite firoterapiju (naizmenične tople i hladne tuševe) i pušite cigarete imaćete samo više štete nego koristi, jer će kancerogene i ostale štetne materije dospeti i u najmanju poru vašeg organizma. Tako ste na ovaj način uspeli da sebi napravite još veći problem.
Najviše obolelih žena se „leči“ upravo na ovaj način – pogrešan, i stoga rezultati izostaju bez izuzetka i nanosi se ogromna šteta prirodnom načinu lečenja. Širi se glas o „mlakim metodama“ lečenja prirodne medicine i zatvaraju vrata ozdravljenja pred mnogim ženama i devojkama, koje bivaju osuđene često i na smrt.
Za lečenje raka dojke pored celokupnog programa lečenja (hidroterapija, masaže, tinkture od lekovitog bilja, pravilan odmor, post na cedjenim sokovima…)Dr Ričard Sulc je najčešće koristio KAŠNE OBLOGE od belog luka, bresta i vinobojke. Beli luk se pokazao kao RAZARAČ RAKA, brest kao dobar sastojak za kompaktnost kaše, a vinobojka za prečišćavanje limfnih kanala. U težimslučajevima je koristio i alevu papriku za zaustavljanje krvarenja.
Ova kombinacija prodire kroz kožu i RAZARA TUMORE koji se nalaze u unutrašnjosti dojke. Tumori u dojci se smanjuju i povlače, a krvni sistem ih izbacuje iz organizma. Oni tumori koji se nalaze na povrsini dojke počinju da krvare i otpadaju od zdravog tkiva. Iz tog razloga u ovom slučaju se koristi i aleva paprika radi zaustavljanja krvarenja.
Odnos učestalosti tumora koji izbijaju na površinu dojke i onih koji se razvijaju u dojci je otprilike 50:50. Polovina njih ide kroz sistem, a druga polovina ne može. Bez obzira na to Dr Šulc uvek koristi iste kašne obloge. Ono što u ovom slučaju radite u cilju lečenja prosto stimuliše organizam i protok krvi na bilo koji način koji je tada moguć.
Pored ovoga vrlo je važno naglasiti da je neophodno da se žena bavi FIZIČKOM AKTIVNOŠĆU (jedna od onih koje Dr Šulc preporučuje je plivanje, alternativa plivanju su rotacione vežbe ruku – jer se tada posebno stimuliše rad limfnih kanala dojke), da radi JAKE MASAŽE (da osetite bol) radi podsticanja cirkulacije, toplo-hladano tuširanje, da vrši DETOKSIKACIJU ORGANIZMA putem biljnih tinktura i nosi prostran pamučni grudnjak ili da ga izbaci iz upotrebe.
Kada će nastupiti izlečenje zavisi od osobe jer su rezultati ove procedure dramatično balansirani i izjednačeni i reflektuju se samo od količine vremena koje neko odluči da posveti tome. Jednostavnije rečeno, ako radite 18-satni program, ako se pridržavate svih pravila iz PROGRAMA DETOKSIKACIJE možete očekivati ono što će konvencionalni doktori nazvati ČUDOM!
KAKO UZROKOVATI REGENERACIJU DOJKE?

Glavna stvar je u tome da se vodi zdrav način života i da se nastavi
sa brigom o dojkama. Drugim rečima, iste lekovite biljke imaju jedno dejstvo nad njima kada je tumor prisutan, a drugačije kada nije. Lekovito bilje koje se nanosi izvlači tumor i odstranjuje ga iz tela. Ali, kada nema tumora, one ne čine ništa. To je jedno od onih izvanrednih dejstava biljaka. Isto to lekovito bilje, kada se tumor naprasno odstrani, neće više imati isto dejstvo. I onda, samo nastavite da ga koristite dok ne budete 100% sigurni da je sve nestalo i ozdravilo. Nakon toga, i dalje nastavljate sa masažom i sa hidroterapijom, što naravno, dovodi krv i čini da se tkivo obnavlja. ISTI PROGRAM KOJI UNIŠTAVA I ODSTRANJUJE TUMOR LEČI I OBNAVLJA DOJKE. Pored ovoga kao veoma korisne biljke prilikom zalečenja rana i regeneracije tkiva pokazale su se obloge od gaveza, bresta i aloe vere.


ZAKLJUČAK: Ukoliko dozvolite sebi da vam konvencionalni doktori izvrše odsecanje dojke, a nastavite da živite nezdravim načinom života, naći ćete se u još težoj situaciji jer sa odstranjivanjem tkiva, ne samo da cete izgubiti deo svoga tela i lepotu svojih grudi, nego i deo limfnih kanala koji predstavljaju kanalizacioni sistem naseg tela, odnosno tkivo koje se nalazi u blizini neće moći pravilno da se pročišćava i stoga vam preti još veća opasnost od novog obolenja koje nećete moći prirodnim putem da izlečite. No, ako se i odlučite za operaciju ili ste već bili na operaciji , bilo bi jako korisno odraditi jedan od Šulcovih detoks programa.

Za više informacija u vezi programa prirodnog lečenja možete se javiti na kontakt.

Podelite sa prijateljima
  

Nema komentara :

Objavi komentar

name='feedLinksBody'/>