Kašna obloga za izvlačenje otrova


U medicini se koža ponekad naziva “trećim bubregom” jer se preko nje izbacuju otrovi iz organizma. Preko kože se mogu stavljati posebne vrste obloga za izvlačenje otrova iz raznih organa - jetre, bubrega, mozga i dr. Kašna obloga je jedan od najboljih načina za izvlačenje otrova preko kože.Za ovu formulu potrebni su sledeći sastojci:Bentonit glina: je odlično sredstvo za izvlačenje otrova iz tela, kao i za spoljnu higijenu.Aktivni ugalj: predstavlja najčešće korišćeno sredstvo za upijanje otrova.Đumbir: Pored svog antibakterijskog dejstva đumbir je poznat kao mehanizam za podsticanje cirkulacije, i odličan antioksidant koji izbacuje otrove iz sistema za varenje.Beli luk: Najbolji prirodni antibiotik. Njegov jak ukus i miris potiču od njegovih sumpornih jedinjenja, koja uspešno deluju protiv svih vrsta mikroorganizama.

Ljuta paprika: Pored belog luka ova biljka ima ključnu ulogu
Kašna obloga
Apoteka Ričarda Šulca
u svim procesima oporavka. Uloga ljute paprike jeste poboljšanje cirkulacije, a time povećanje dotoka krvi u oboleli deo tela, čime se podstiče efikasnija borba ćelija imunog sistema.

Potrebni sastojci:

- 90 grama bentonit gline
- 20 grama aktivnog uglja
- 10 grama korena đumbira u prahu
- 10 grama belog luka u prahu

- 10 grama ljute paprike u prahuPriprema:  

Sve sastojke dobro pomešati.


Doziranje:  
Praškastu smesu pomešati sa 2 dl vode i 2 dl sirćeta tako da smesa bude dovoljno gusta da može da se namaže preko kože. Može se pričvrstiti za kožu zavojem. Tako držati oblogu preko noći ili preko dana nekoliko sati, a zatim isprati vodom. Koristiti jednom dnevno ili češće.

http://tinkturesulc.com/index.php?route=product/product&path=60&product_id=61  http://tinkturesulc.com/index.php?route=product/product&path=60&product_id=62  http://tinkturesulc.com/index.php?route=product/product&path=60&product_id=68  http://tinkturesulc.com/index.php?route=product/product&path=60&product_id=63