Moć hidroterapije - metoda sa hladnim čaršafom


Hidroterapija može da izleči onde gde lekovito bilje nema efekta. Hladna voda deluje stimulišuće, a topla voda opušta. Oni zajedno deluju poput neke pumpe koja pokreće krv. Cirkulacija krvi dovodi do izlečenja. Biljke ne mogu da leče ako krv ne cirkuliše. Ovo je Prvi zakon prirodnog lečenja. Upamtite ga.

Kada se govori o hidroterapiji, tu se ne misli na ugodne kupke koje služe da opuste umorne i napete, ali zdrave ljude. Ovde govorim o hidroterapijskim metodama toliko jakim da u roku od četiri sata mogu smanjiti kancerogeni tumor za
Apoteka Ričarda Šulca
polovinu. 

Ako ste na programu za neizlečive bolesti, metodu sa hladnim čaršavom primenjujte jedanput sedmično.

Evo kako izgleda postupak:

PRVI KORAK: Najpre, pre nego što počnete, primenite hladan klistir, kako bi iz debelog creva otklonili ostatke fekalnih materija. U vodu možete ubaciti lekovito bilje, poput mačje metvice ili maline. Hladan klistir izaziva sužavanje rektalnog područja, što pomaže da se tečnost zadrži duže vreme, pre nego što izbacite napolje čaj i fekalne materije. Nakon što ih izbacite, pređite na drugi korak.

DRUGI KORAK: Nakon izbacivanja biljnog čaja, drugi korak je ubacivanje smese sa belim lukom. Treba da nabavite rektalni špric iz apoteke, pošto bi se cev za klistiranje začepila. Stavite 8-10 većih češnjeva belog luka u blender, zajedno sa 50% jabukovog sirćeta i 50% vode. Dr Šulc kaže da to deluje kao napalm u rektumu (poslednjem delu debelog creva). Ubacite tu smesu uz pomoć šprica, odjednom, pošto čim budete ubacili, ono će izaći napolje.

Ričard Šulc kaže: „Snažno deluje. Peče. Diže pacijenta na noge. Moraće da otrče do kupatila, ali ne mogu sve da izbace. Peckanje i grčevi prestaju nakon dva minuta. Pacijent se ponaša skroz drugačije, bez ikakvog ustručavanja. Odmah postanu svesni da nikada do tada nisu osetili tako nešto.”

TREĆI KORAK: Uđite u kadu punu vruće vode. Treba da bude mnogo vruća, ali ne toliko da vas opeče, već koliko može da se izdrži. Pre nego što uđete u kadu, neka neko za vas u vodu ubaci po 30 mg ili više aleve paprike, đumbira i suve slačice. Nabavite kvalitetnu i jaku slačicu. Predeo genitalija dobro namažite vazelinom, da biste ga zaštitili. Biljna ulja nisu od koristi. Alevu paprika, đumbir i slačicu treba staviti prvo u kesice, pa onda u vodu. Ako ih ne stavite u kese, začepićete odvod i nastaće nered. Ako nemate nekih krpa, najbolje je da isečete na kvadrat jednu staru majicu i u nju stavite po šaku korena đumbira, aleve paprike i semena slačice, po mogućstvu isitnjene, ili u bilo kom obliku. Stavite u to, zavežite nekim kanapčićem, ubacite u vrelu kupku i nekoliko puta stisnite tokom deset minuta, pre nego što uđete u kadu. 

Da biste još brže povisili temperaturu, pijte vruće biljne čajeve dok ste u kadi (preporučuje se čaj od đumbira).

Popijte što više šolja čaja, ali minimum je šest. Ako vam se vrti u glavi ili imate osećaj kao da ćete pasti u nesvest, neka vam neko na čelo stavi hladan peškir ili oblogu. Takođe, postoje i dve vrste tinkture koje morate imati pored sebe: tinkturu od aleve paprike i tinkturu od lobelije. Paprika sprečava da dođe do nesvestice, a lobelija zaustavlja grčeve koji se ponekad javljaju po celom telu.
Neka vam neko ubrizga u usta tinkturu od aleve paprike ako padate u nesvest. To će vas povratiti.

Kada dođete do tačke da više ne možete izdržati ni sekundu više, vaš pomagač vam treba pomoći da izdržite još 5 minuta. Do tada ćete možda biti u suzama. 

 Kod većine ljudi je tako. Kada izađete iz kade, vaš pomagač treba da vas obmota čaršavom koji je bio u ledenoj vodi. To treba da bude čaršav koji je stajao u deset kilograma leda. On nije prohladan, već ledeno hladan. Vi ga nećete ni primetiti. Vi ćete biti skroz na drugom svetu u mislima. Posle toga, pomagač treba da vas smesti u krevet i da pređe na sledeći korak.

ČETVRTI KORAK: Treba da budete uvijeni u čist, beli, pamučni čaršav (bez sintetike), veličine dva puta veće od kreveta, koji je prethodno bio potopljen u ledenoj vodi. Krajeve čaršava treba zavezati, tako da ga ne možete otkloniti. Taj čaršav će upiti otrove koje će vaša koža izbaciti, kao posledicu malopređašnje tople kupke. Krevet se spremi tako što se preko dušeka stavi plastični ili gumeni materijal, a preko toga čaršav od pamuka, vune, platna ili svile (bilo koji materijal što diše, samo ne sintetika). Na to, onako uvijeni u onaj čaršav, legnete, pa se preko vas stavi još jedan suv čaršav bez sintetike. Preko to ga se potom pokrijete nesintetičkom ćebadi.

PETI KORAK: Stopala su otkrivena. Ona i člankovi se namažu maslinovim uljem, a obloga od belog luka, koju ste napravili sa sirćetom, stavlja se na tabane, u cilju sprečavanja bilo kakve vrste infekcije. Koristite gazu od oko 5 cm ili iscepajte neku belu pamučnu krpu da vam posluži kao zavoj i da zadrži pastu na tabanima. Preko toga obujte bele pamučne ili vunene čarape. Potom se preko stopala ponovo stavlja hladni, vlažni čaršav. Kraj tog čaršava biće zavezan, tako da ćete biti kao u jednoj vlažnoj kesi. Preko toga se stavljaju suvi čaršav i ćebad, kako bi vam bilo toplo.

Ako vam se bude išlo u WC, slobodno mokrite u krevetu, nemojte sklanjati čaršav. Mokraća neće ništa poremetiti, a nije vredno toga da se svesklanja i obloga od belog luka ponovo primenjuje.

U takvom položaju ostajete preko noći. Do jutra čaršavi će biti obojeni raznim bojama usled izvlačenja otrova iz vašeg tela. Dr Kristofer je rekao da oni nekad poprime sve nijanse ljubičaste, žute, crne i zelene.  

To su toksini koji su godinama bili u telu obolele osobe, a ponekad i celog života do tada.

Ujutru se uz pomoć toplog sirćeta i vode (pola-pola odnos) obrišete, kako bi se iz pora otklonili ostaci toksina. Zatim obučete čistu odeću i legnete. Možete samo piti sokove od voća i povrća, biljne čajeve i dosta negazirane vode, kao i voće jedan do tri dana, u cilju kompletnog pročišćenja tela. 

Metoda sa hladnim čaršavom može ubrzati kretanje vaših belih krvnih zrnaca do 64 puta.