Bubrezi-bešika (tinktura za čišćenje bubrega)


Dodatak ishrani za poboljšanje rada bubrega i bešike. Pomaže čišćenje bubrega i bešike, otklanjanje upalnih procesa i peska.

SASTOJCI: Uva, rastavić, kleka, čičak, peršun, kukuruzna svila, koren koprive.
KOLIČINA: 
50 ml
CENA: 
500 din

 Naručite putem kontakta

 Naručite sada

Bubrezi i bešika su izuzetno važni organi koji, izmedu ostalog služe za čišćenje organizma. Zato je njihova pravilna funkcija od velikog značaja za ceo sistem. Ovaj dodatak predstavlja skup najefikasnijih biljaka za poboljšanje rada bubrega i bešike pomoću koje će se izbaciti otrovi, bakterije i smanjiti upalni procesi.

UVA 
Uva je poznati diuretik i antiseptik pa se koristi kod svih vrsta infekcija mokraćnih kanala i bešike. Rastavić je još jedan jak urinarni antiseptik, antibiotic i diuretik. Koristi se i kod izbacivanja peska i kamena u bubrezima.

KLEKA
Kleka je pored svojih antireumatskih i diuretskih svojstava poznata i kao biljka koja sanira infekcijske procese, kako u žučnoj kesi tako i u bubrezima i bešici.

ČIČAK 
Koren čička deluje kao protivotrov u svim delovima organizma. Čisti krv i podstiče izlučivanje urina i znoja, a deluje i protivupalno.

PERŠUN 

Koren i lišće peršuna su odlični čistači organizma, a naročito bubrega i mokraćnih kanala. Sadrži puno minerala i vitamina C kojima obogaćuje krv.

NAČIN UPOTREBE:
 60-120 kapi 3 puta dnevno. Nakapati u čaj, sok ili vodu.

ČUVANJE:
 Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA:
 5 godina.

Nema komentara :

Objavi komentar

name='feedLinksBody'/>