Creva 1 - biljni preparat za poboljšanje rada creva


Formula “Creva 1” služi kao stimulator mišića debelog creva. Jedinjenja iz biljaka ove formule podstiču redovno pražnjenje creva, jačanje mišića debelog creva, otklanjajući tako zatvor, gasove i nakupljene otrove. Pored zatvora, ova formula rešava probleme sa lenjim crevima (kod onih koji nisu dovoljno aktivni), gasovima, nadutošću i viškom kilograma.

SASTOJCI: Krušina, sena , nana, morač.
KOLIČINA: 50 g
CENA: 500 din.


 Naručite putem kontakta

 Naručite sada


Biljnu formulu čini četiri lekovite biljke:

SENA 
Stimuliše pražnjenje debelog creva i otklanja zatvor. Sadrži antrahinon koji pokreće mišiće creva delujući na nervne završetke creva. Ova biljka je veoma jaka, pa  je treba koristiti pažljivo.

KRUŠINA 
Krušina je nešto blaža od sene, ali takođe vrlo korisna biljka sa jedinjenjima antrahinona i modena koja stimulišu izbacivanje fekalnih materija iz creva.

MORAČ 
Smiruje nadražena tkiva i ublažava grčeve i nadimanje. Koristi se kod lošeg varenja, nadimanja i grčeva u stomaku. Kontroliše eventualno jako dejstvo sene i krušine.

NANA 
Sadrži etarska ulja koja deluju protivupalno na organizam, kako na koži tako i unutar organizma. Sprečava grčeve, gasove i nadimanje prilikom dejstva antrahinona.

NAČIN UPOTREBE: Prvog dana popiti jednu čajnu kašičicu. Povećavati dozu za pola čajne kašičice dok ne dođe do normalne stolice. Pije se posle večere sa sokom, čajem ili vodom.

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA: 2 godine.

Nema komentara :

Objavi komentar

name='feedLinksBody'/>