Imuno tonik (tinktura za imunitet)


Dodatak ishrani za poboljšanje imuniteta.

SASTOJCI: Beli luk, crni luk, đumbir, ren, ljuta paprika.
KOLIČINA: 200 ml
CENA: 600 din

 Naručite putem kontakta


 Naručte sada

Imuno tonik je tinktura koja je jako delotvorna kod prehlada, virusa, upalnih procesa i podstiče imuni sistem da što pre ozdravi. Ova tinktura je gorivo za vaš imuni sistem koji je u stanju bolesti. Biljke koje sadrži ovaj preparat su od davnina poznati kao najmoćniji prirodni lekovi. 


Imuno tonik je formula čuvenog supertonika Dr Ričarda Šulca koja spada u grupu formula za podizanje i jačanje imunog sistema. Ova formula se može koristiti po potrebi a naročito kada ste prehlađeni.

Ovu formulu čini pet biljaka koje su najefikasniji pomagači ne samo imunog, već i krvnog sistema i sistema za varenje, a naročito u borbi protiv virusa, gljivica, bakterija i masnoće u krvi i jetri. U pitanju su sledeće biljke:

BELI LUK 

Najbolji prirodni antibiotik, razarač kancerogenih i masnih ćelija. Njegov jak ukus i miris potiču od njegovih sumpornih jedinjenja, koja uspešno deluju protiv svih mikroorganizama, čiste jetru i krv, podstiču iskašljavanje i čišćenje pluća.

CRNI LUK 

Svojim isparljivim uljima i jedinjenjima popud alicina i glikozida poznat je po smirenju zapaljenskih procesa u organizmu. Ubrzava oporavak i zalečenje grla i disajnih puteva, a u kombinaciji sa belim lukom formira odličnu zaštitu disajnih puteva, krajnika, krvnih sudova, jetre i creva.

ÐUMBIR 

Pored svog antibakterijskog dejstva đumbir je poznat kao mehanizam za podsticanje cirkulacije, regulisanje rada želuca i jetre, i odličan antioksidant koji izbacuje otrove iz sistema za varenje.

REN 

Koren ove biljke predstavlja jedan od najboljih čistača sinusnih kanala i bronhija. Bogat je vitaminom C koji je važan za jačanje imunog sistema, a svojim uljima pomaže kod problema sa astmom i alergijskim stanjima.

LJUTA PAPRIKA 

Pored belog luka ova biljka ima ključnu ulogu u svim procesima oporavka. Uloga ljute paprike jeste poboljšanje cirkulacije, a time povećanje dotoka krvi u oboleli deo tela, čime se podstiče efikasnija borba ćelija imunog sistema. Osećaj pečenja i temperature koji ona izaziva jeste proces izlečenja u kome supstanca kapsicin podstiče ćelije imunog sistema u jaču borbu protiv neprijatelja.

NAČIN UPOTREBE: 1 čajna kašičica 3 puta dnevno do 1 supene kašike na svakih pola sata, u zavisnosti od stanja pacijenta. Prmoćukati pre upotrebe. Dozu kratko zadržati u ustima i promućkati, a zatim progutati.

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA:
 2 godine.

Nema komentara :

Objavi komentar

name='feedLinksBody'/>