Srce (tinktura za poboljšanje rada srca)Tinktura za poboljšanje rada srca. Poboljšava rad srčanog mišića, reguliše otkucaje, krvni pritisak i nivo holesterola.
SASTOJCI: Glog, crvena dete­lina, beli luk, đum­bir, ljuta paprika, imela.
KOLIČINA: 100 ml
CENA: 600 din


 Naručite putem kontakta

 Naručite sada

GLOG
Glog je najbolja biljka za jačanje srca i otklanjanje srčanih problema. Potrebno je koristiti svež plod gloga.

LJUTA PAPRIKA
Pored belog luka ova biljka ima ključnu ulogu u svim procesima oporavka. Uloga ljute paprike jeste po većanje dotoka krvi u određeni deo tela, čime se podstiče efikasnija borba ćelija imunog sisitema i ishrana tkiva.

CRVENA DETELINA
Crvena detelina je ključna biljka u formulama za čišćenje krvi. Sadrži kamaričnu kiselinu koja razređuje krv, obezbeđujući lakši rad srca, a imunim ćelijama i hranljivim sastojcima lakše kretanje kroz sistem.

BELI LUK
predstavlja najbolji prirodni antibiotik, razarač kancerogenih i masnih ćelija. Njegov jak ukus i miris potiče od sumpornih jedinjenja, koja uništavaju sve mikroorganizme, čiste jetru i krv, podstiču iskašljavanje i čišćenje pluća.

ĐUMBIR
Pored antibakterijskog dejstva đumbir je poznat kao pokretač cirkulacije, regulator rada želuca i jetre, i odličan antioksidans koji izbacuje otrove iz sistema za varenje.

IMELA 

Imela je biljka za razređivanje guste krvi. Sprečava lepljenje krvnih pločica i stvaranje ugrušaka čime pomaže kretanje krvnih ćelija i olakšava rad srčanom mišiću. Koristi se kod problema sa visokim krvnim pritiskmo i kod ostalih oboljenja krvi i srca.

NAČIN UPOTRBE: 60-120 kapi 4-6 puta dnevno, u zavisnosti od stanja pacijenta. Može se piti sa vodom, sokom ili čajem. Promućkati pre upotrebe.

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA: 2 godine

Nema komentara :

Objavi komentar

name='feedLinksBody'/>