Ženska formula (tinktura za regulaciju hormona)


Ženska formula je kombinacija najboljih biljaka koje utiču na rad ženskih hormona. Ova tinktura dovodi hormone u ravnotežu poboljšavajući komunikaciju između endokrinih organa mozga i jajnih ćelija. Potstiče normalan mesečni ciklus, usporava starenje, ublažava simptome mps-a i menopauze. 

SASTOJCI: Anđelika, virak, piskavica, valerijana, hmelj, divlji jam, sladić.
KOLIČINA: 100 ml
CENA: 600 din


 Ova formula sadrži sledeće biljke:

ANĐALIKA
Sadrži supstance koje deluju kao sedativi. Smanjuje menstrualne bolove, reguliše mesečne cikluse i poboljšava proizvodnju mleka kod dojilja.

PISKAVICA
Piskavica je jedna od najboljih biljaka za regulaciju hormona. Sadrži supstance slične progesteronu pa se koristi i kod terapija vezanih za problem plodnosti, menopauze i poboljšanja raspoloženja.

VALERIJANA
Valerijana je još jedna biljka koja ima smirujuća dejstva na nervni sistem. Svojim eteričnim uljima i drugim supstancama podstiče smirenje nerava ublažavajući stanja izazvana stresom.

HMELJ
Hmelj je biljka koja je naročito korisna za žene. Sadrži hormonske supstance slične estrogenu pa je vrlo koristan u regulaciji hormonske ravnoteže. Pored toga vrlo je dobar prirodni sedativ i jača nerve otklanjajući napetost.

SLADIĆ
Sladić je vrlo lekovita biljka koja ima primenu u raznim slučajevima. Svojim jedinjenjima deluje ne samo kod plućnih problema, problema sa želucem i kod svih upalnih procesa, već reguliše i rad hormona.

NAČIN UPOTREBE: 70 do 280 kapi 3 puta dnevno u zavisnosti od stanja pacijenta. 
ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi.

ROK TRAJANJA: 
5godina.

Nema komentara :

Objavi komentar

name='feedLinksBody'/>