Grlo (tinktura za krajnike i grlo u vidu spreja)


Tinktura za krajnike i grlo u vidu spreja.

DEJSTVO: Pomaže kod prehlade i gripa, uklanja štetne mikroorganizme iz grla.
SASTOJCI: Ehinacea, beli luk, ljuta aleva paprika, nana.
KOLIČINA: 50 ml
CENA: 550 dinTinktura za grlo predstavlja mešavinu biljaka koje uništavaju štetne mikroorganizme u ustima i grlu, smiruju upalu, podstiču cirkulaciju i pojačavaju rad imunog sistema. Veoma je koristan kod gripa, prehlade, angine, bolova pri gutanju i upale ždrela. Koristi se u vidu spreja.

Biljke koje se koriste u ovoj tinkturi su sledeće:
 

EHINACEA
Ehinacea je verovatno najjači stimulator imunog sisitema koji je pronađen u prirodi. Jedinjenja iz ove biljke direktno stimulišu proizvodnju leukocita, interferona i interleukina poboljšavajuči tako svaki aspect imunog odgovora. Osećaj trnjenja i peckanja u ustima takođe potiče od njenih jedinjenja i znak su pobude receptora i krajnika.

BELI LUK

Predstavlja najbolji prirodni antibiotik, koji uništava kancerogene i masne ćelije. Njegov jak ukus i miris potiču od njegovih sumpornih jedinjenja koja uništavaju sve mikroorganizme, čiste jetru i krv, podstiču iskašljavanje i čišćenje pluća.

LJUTA PAPRIKA

Pored belog luka ova biljka ima ključnu ulogu u svim procesima oporavka. Uloga ljute paprike jeste da poveća dotoka krvi u sve delove tela, čime se podstiče efikasnija borba imunog sistema.Osećaj pečenja i temperature koji ona izaziva predstavlja deo procesa oporavka u kome kapsicin odstiče ćelije imunog sisitema u jaču borbu protiv neprijatelja.

ULJE MENTE

ima moćna lekovita svoj stva i širok spektar primene. Svojim isparljivim jedinjenjima ubija bakterije, smiruje tkivo, osvežava dah i otvara bronhije. Koristi se i kod upalnih procesa na koži, glavobolje, poboljšanja apetita i dr.

NAČIN UPOTREBE: Nekoliko puta dnevno, po par puta poprskati grlo. Promućkati pre upotrebe.

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA: 5 godina.

Nema komentara :

Objavi komentar

name='feedLinksBody'/>