Detoks - tinktura za čišćenje krviBiljna formula za čišćenje toksina iz krvi, limfnog sistema i pod kožom. Jača imunitet.

SASTOJCI: Čaparal, crvena detelina, čičak, beli luk, štavelj, ljuta paprika
KOLIČINA: 50 ml
CENA: 600 din.ČAPARAL 
Vrlo moćna biljka i zvanično najjači antioksidans u prirodi. Koristi se kod čiščenja celokupnog organizma, i za jačanje imuniteta.

CRVENA DETELINA
Crvena detelina je ključna biljka u formulama za čišćenje krvi. Sadrži kamaričnu kiselinu koja razređuje krv, i tako obezbeđuje srcu lakši rad, a ćelijama imunog sistemai hranljivim sastojcima lakše kretanje kroz sistem.

ČIČAK 
Koren čička deluje kao protivotrov u svim delovima organizma. Čisti krv i podstiče izlučivanje urina i znoja, deluje i protivupalno.

BELI LUK 
Najbolji prirodni antibiotik, razarač kancerogenih i masnih ćelija. Njegov jak  ukus i miris potiču od njegovih sumpornih jedinjenja, koja uništavaju sve mikroorganizme, čiste jetru i krv, podstiču iskašljavanje i čišćenje pluća.

IMELA 
Imela je biljka za razređivanje guste krvi. Sprečava lepljenje krvnih pločica i stvaranje ugrušaka čime pomaže kretanje krvnih ćelija i olakšava rad srčanom mišiću. Koristi se  kod problema sa visokim krvnim pritiskmo i kod ostalih oboljenja krvi i srca.

LJUTA PAPRIKA 
Ima ključnu ulogu u svim procesima oporavka. Uloga ljute paprika jeste povećanje dotoka krvi u sve delove tela, čime se podstiče efikasnija ishrana tkiva i  borba imunih ćelija. Osećaj pečenja i temperature koji ona izaziva jeste proces izlečenja u kome kapsicin poziva imune ćelije u jaču borbu protiv neprijatelja.

ŠTAVELJ 
Štavelj je još jedna od odličnih biljaka za čišćenje organizma koja podstiče čišćenje žuči, čišti krv i eliminiše otrove putem kože i mokraće

NAČIN UPOTREBE: 70 kapi 4 do 6 puta dnevno. Može se mešati sa sokom ili čajem.

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA:  5 godina.

Podelite sa prijateljima
  

Nema komentara :

Objavi komentar

name='feedLinksBody'/>